mandag 1. juni 2009

SULT.

Her om dagen hadde jeg faktisk tid til å gjøre hva pokker jeg ville. Inspirert av både av den kommende koreanske filmen "Thirst" og HBO-serien "True Blood", lagde jeg denne...


5 kommentarer:

Marianne Rasmussen sa...

coolt bilde:) men true blood anbefales ikke. jeg er kanskje den særeste personen når det kommer til vampyrfilmer og sånt, men etter 2 minutter av den serien så slo jeg av, eller det vil si at sambo slo av fordi jeg klagde, hehe:) synes det ble så langt fra vampyr som man kan få det... bare det at hjørnetenna var plassert HELT feil! det var nok til at jeg la den død.... :) jeg vet at jeg er sær;) men i mitt forsvar så lignet de på gnagere ikke vampyrer med den plasseringen... jeg har respekt for vampyrfilmer. å det er bare to i mitt hjarte... nosferatu number one, å dracula på andre:) alle andre kan ta seg en bolle;) over og ut fra mitt lange innlegg. coolt bilde da:)

Vinh Martin Nguyen sa...

Har sett sesong 1 av true blood, og jeg mener at det er en fantastisk serie pga det ikke ligner på andre vampyrserier/filmer. modig av dem som tør å gjøre noe nytt.

"la den rette komme inn" har blitt min favoritt:) nyyydelig!

Marianne Rasmussen sa...

det er bare jeg som er sær;)

Kjersti Johanne sa...

tøff.

Vinh Martin Nguyen sa...

jupp.